Web sitesi yapmak için hangi yazılım dilini bilmel gerekiyor?

sıddııık

Decapat
Daha fazla  
Yazılımı kullanarak web sitesi tasarlamayı, oluşturmayı istiyorum. Ama hali hazırda bulunan site oluşturma sitelerini kullanmak istemiyorum. Bizzat kendim yazmak istiyorum. Nasıl başlayabilirim? Unity de biraz bilgim var. Ama web tasarımına da başlamak istiyorum.

HTML, CSS, JS. YouTube'dan videolar izleyerek öğrenebilirsin.

Sitelerin görünen yüzünü yani frontend yapmak için html, css, javascript gerekir. Arkaplanda dönen yani backend kısımları için tercihe bağlı PHP, Python, Javascript, Java, Ruby kullanılabilir.

Sitelerin görünen yüzünü yani frontend yapmak için html, css, javascript gerekir. Arkaplanda dönen yani backend kısımları için tercihe bağlı PHP, Python, Javascript, Java, Ruby kullanılabilir.
peki neye göre hangisini kullanmam gerekiyor yani frontend 'de hangi dili neye göre seçeceğim? backend 'de neye göre dil seçeceğim?

Siteniz sadece static yani kullanıcı işlemleri olmayacaksa backend'e gerek yok. Ancak backend kullanacaksanız herhangi birini seçin. Popüler olması sebebiyle PHP, daha farklı bir şey arıyorsanız Python seçebilirsiniz. Frontend kısmında üçünü de duruma göre kullanacaksınız. HTML sitelerin iskeletini, CSS görünüşünü oluşturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…