Brezilya Kilopat Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 108 5 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben perde satmak için bir web sitesi kuruyorum ancak fiyatlandırma yaparken bana tülün fiyatını bulmak için (en X pile) işlemini yapabilmem lazım. Bunu web sitesine nasıl eklerim? Örnek isteyen için bu sitedeki gibi. Yeni Sezon Örme Tül Perde Taç Alaska Ekru(Ekstra İndirimli Ürün) Modeli - Sezerler Perde Sezerler Perde'de Şok Kampanya ! Stor Perde 9.90 - Zebra Perde 21.90 TL - ÇiftliSistem Tül-Stor Perde 29.90 Üstelik Kredi Kartına Vade Farksız 3 Taksit İmkanı www.sezerlerperde.com
Merhaba. Ben perde satmak için bir web sitesi kuruyorum ancak fiyatlandırma yaparken bana tülün fiyatını bulmak için (en X pile) işlemini yapabilmem lazım. Bunu web sitesine nasıl eklerim? Örnek isteyen için bu sitedeki gibi. Yeni Sezon Örme Tül Perde Taç Alaska Ekru(Ekstra İndirimli Ürün) Modeli - Sezerler Perde Sezerler Perde'de Şok Kampanya ! Stor Perde 9.90 - Zebra Perde 21.90 TL - ÇiftliSistem Tül-Stor Perde 29.90 Üstelik Kredi Kartına Vade Farksız 3 Taksit İmkanı www.sezerlerperde.com