Web sitesine taksitle ödeme eklenebilir mi?

mrmarcellus

Kilopat
Hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Mesela bir site açtım ve bireysel olarak ödeme yollarına taksit eklemek istedim, böyle bir şeyi tek başıma yapabilir miyim? Yoksa banka kendi falan mı ayarlıyor siteye merak ettim.

Ve eklersem örneğin alan kişi 6 taksit yaptı, ben her ay parasını mı alırım yoksa komple mi hesabıma geçmiş olur?

Emin olmamakla birlikte kullandığın sanal pos hizmetine bağlı olduğunu düşünüyorum.

Bankayla anlaşıyorsun, onlar sana ve çapına göre vade ve vade farkı koyuyor. Olay derin, öyle masa başından tek başına yapabileceğin şeyler değil. Parayı bütün alırsın.

Bankayla anlaşıyorsun, onlar sana ve çapına göre vade ve vade farkı koyuyor. Olay derin, öyle masa başından tek başına yapabileceğin şeyler değil. Parayı bütün alırsın.

Anladım, sanırım siteye Shopier eklenince kendisi taksit imkanı sunuyormuş, aynı şekilde iyzico da öyle belli bir kesinti yaparak.

Anladım, sanırım siteye Shopier eklenince kendisi taksit imkanı sunuyormuş, aynı şekilde iyzico da öyle belli bir kesinti yaparak.
Yalnız bahsettiğin arkadaşların önce seni kabul etmesi gerek. Kendini beğendirmen lazım. Gelecekteki Bezos olduğunu kanıtlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…