Mobil için farklı bir tasarım hazırlayıp, ekran boyutuna göre orayı çalıştırabilirsiniz ama amacınız responsive tasarım ise media etiketlerine muhtaçsınız.
"media" etiketlerini stratejik kullanarak uğraşmadan da responsive tasarım yapabilirsiniz.
Bootstrap kullanılabilir fakat kullanmak için media querylerini iyice bilmekte fayda var.
İlk yaptığım sitede ben de böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıştım ve empati kurunca için işinden çıkamıycağını tahmin edebiliyorum(Tasarıma göre değişir tabi).
w3schools da çok tatlı anlatıyor media querylerini girip bir bakmanı öneririm.
HTML'de head tag'inin içine bunu yapıştırdıktan sonra chrome ile farklı mobil sürümlerde testlerini gerçekleştirebilirsin.
Media ile uğraşmanıza gerek yok. Çok absürt, front-end olarak yoğun içeriğe sahip bir site değilse Bootstrap veya başka bir frameworkle biraz uğraşıp mobil uyumlu hale getirebilirsiniz. Chrome tarayıcısında ve Chrome mağazası kullanan Windows Resizer extensionunu kullanın. Sekmeyi ortalama telefon ve tablet boyutuna göre küçültüp büyütüyor. Daha kesin sonuçlar alırsınız.
Media ile uğraşmanıza gerek yok. Çok absürt, front-end olarak yoğun içeriğe sahip bir site değilse Bootstrap veya başka bir frameworkle biraz uğraşıp mobil uyumlu hale getirebilirsiniz. Chrome tarayıcısında ve Chrome mağazası kullanan Windows Resizer extensionunu kullanın. Sekmeyi ortalama telefon ve tablet boyutuna göre küçültüp büyütüyor. Daha kesin sonuçlar alırsınız.
Böyle kesin bir yönlendirme insanların öğrenmesini zorlaştıracaktır, media tag'ini bilmeyen CSS önceliklerini bilmeden tasarımlar yapmak çok yanlış. İlk başta onu öğrendikten sonra geçmesi daha doğru olacaktır.
Böyle kesin bir yönlendirme insanların öğrenmesini zorlaştıracaktır, media tag'ini bilmeyen CSS önceliklerini bilmeden tasarımlar yapmak çok yanlış. İlk başta onu öğrendikten sonra geçmesi daha doğru olacaktır.
Bootstrap kullanılabilir fakat kullanmak için Media querylerini iyicebilmekte fayda var.
İlk yaptığım sitede ben de böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıştım ve empati kurunca için işinden çıkamıycağını tahmin edebiliyorum(tasarıma göre değişir tabii).
W3schools da çok tatlı anlatıyor Media querylerini girip bir bakmanı öneririm.
HTML'de head tag'inin içine bunu yapıştırdıktan sonra Chrome ile farklı mobil sürümlerde testlerini gerçekleştirebilirsin.