Web tabanlı Photoshop alternatifi: Photopea

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Merhaba, bildiğiniz gibi Adobe abonelik ücretleri son zamanda taban yaptı. Photoshop korsan sürümleri ise tehlikeli olmakla birlikte cs6 sürümünü çok popüler ve çoğu virüslü, bu sürümün üstünde bulmak çok zor. Ben de geçenlerde keşfettiğim ve memnun kaldığım bir web sitesini göstermek istedim size. Bu site Photopea ve online olarak size photoshop benzeri bir deneyimi reklamsız olarak sunuyor.

Siteye Bilgisayar, Dropbox, OneDrive, Google Drive ve kendi bulut servisi olan PeaDrive ile dosya yükleyebilirsiniz.
Site
.PSD .AI .XD .sketch .PDF .XCF gibi sık kullanılan dosya türlerini destekliyor.
Site arayüzü aşağıdaki şekilde Photoshop ile benzerlik gösteriyor ve çoğu cs6 araçlarına sahip. Korsan cs6 kullanmaktan iyidir diye düşünüyorum. Ayrıca çok fazla yazı fontuna da sahip.

Site bu şekilde dilerseniz girip detaylı olarak inceleyebilirsiniz kullanıp kullanmamak size kalmış, iyi günler, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Moderatöre not: Otomatik yazım düzeltme yapınca resim boyutları değişiyor yazım kurallarını otomatik olarak düzeltmeyin.

GIMP, Inkscape ve Krita hatta Blender kombosu daha iyi değil mi yoksa ben mi öyle düşünüyorum? Bence yinede iyi birşey.

Yazı için teşekkürler. Elinize sağlık.

Buna alternatif olarak GIMP'e photogimp yaması yapılarak kullanılabilir.
GIMP, Inkscape ve Krita hatta Blender kombosu daha iyi değil mi yoksa ben mi öyle düşünüyorum? Bence yinede iyi birşey.
Evet bu dediğiniz araçlar da iyiler bunlar da kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…