Web tasarım kurs önerisi

scorN7

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd fx 8 cekirdek 16 gb ram gtx 1060 6 gb ekran karti
Merhaba arkadaşlar.
Web tasarım da az çok temelim var.
Udemy üzerinden kurs almayı planlıyorum.
Yorumlara baktığımda hepsinde güncel değil, kopyala yapıştır yapıyor, tam anlatmıyor diyor.
Kurs öneriniz var mıdır?
Teşekkürler.

Bana Udemy'den daha katkısı oldu diyeiblirim.

Merhaba arkadaşlar.
Yorumlara baktığımda hepsinde güncel değil, kopyala yapıştır yapıyor, tam anlatmıyor diyor.
Kurs öneriniz var mıdır?
Teşekkürler.
İngilizce seviyeniz iyiyse Angela Yu önerim. Malesef yazılım konusunda türkçe kaynaklar kısıtlı tavsiyem öncelikle Youtube üzerinden eğitim videolarını izlemeniz eş zamanlı ingilizcenizi geliştirip daha sonra yabancı dökümantasyonlar üzerinden ilerlemeniz.

Konudan bağımsız benim geleceğe dönük tavsiyem yapay zekaya yönelmenizdir. Eğitim durumunuzu, bölümünüzü vs bilmiyorum, ancak gelecekte yer edinmek ve adınızı duyurmak istiyorsanız eğer yapay zekaya yönelmeniz gayet iyi olacaktır çünkü gelecekte birçok yazılımı birçok tasarımı yapay zeka yapacak, yapıyor da zaten. Bu sadece benim bir tavsiyem. Nycthophilia hocamın dediği gibi İngilizce kurslara yönelmeniz bence de daha iyi olacaktır. Başarılar dilerim.

Merhaba arkadaşlar.
Kurs öneriniz var mıdır?
Teşekkürler.
Udemy değil de Patika'yı önerebilirim.
Ücretsiz eğitim videoları yüklüyolar.

Konudan bağımsız benim geleceğe dönük tavsiyem yapay zekaya yönelmenizdir. Eğitim durumunuzu, bölümünüzü vs bilmiyorum, ancak gelecekte yer edinmek ve adınızı duyurmak istiyorsanız eğer yapay zekaya yönelmeniz gayet iyi olacaktır çünkü gelecekte birçok yazılımı birçok tasarımı yapay zeka yapacak, yapıyor da zaten. Bu sadece benim bir tavsiyem. Nycthophilia hocamın dediği gibi İngilizce kurslara yönelmeniz bence de daha iyi olacaktır. Başarılar dilerim.
Yapay zeka üzerine kodlama herkese uygun olmayabilir veya bunu sevmeyebilir hocam ama şunu diyebilirim en azından yapay zekaya derdini anlatabilmesi ve onunla konuşmayı ve yaptırmak istediğini net ifade edebilmesi gereklidir. Yapay zeka bir noktada junior developerların ayağına çelme takıyor ama senior noktasında ise kişi zaten piyasada her türlü varlığını sürdürebilecek konumda olacaktır o noktadan sonra yapay zekayı kendi yararına kullanmayı öğrenmesi yetecektir hak veriyorum size.

Öncelikle geç çevap için özür dilerim.
Bir kurs buldum Udemy'de Full stack onu öğrenmeye çalışıyorum.
Teşekkürler cevaplarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı