Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 Visual Studio Code mu, Dreamweaver mi? Sizin önerileriniz hangi programdan yana?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.443 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 Meraklı.e dedi: Visual Studio Code mu, Dreamweaver mi? Sizin önerileriniz hangi programdan yana? Genişletmek için tıkla... Ben kendim VS Code kullanıyorum eklentiler vesaire olsun çok işe yarıyor çok seviyorum.
Meraklı.e dedi: Visual Studio Code mu, Dreamweaver mi? Sizin önerileriniz hangi programdan yana? Genişletmek için tıkla... Ben kendim VS Code kullanıyorum eklentiler vesaire olsun çok işe yarıyor çok seviyorum.
Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 VenomBey dedi: Ben kendim VS Code kullanıyorum eklentiler vesaire olsun çok işe yarıyor çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda dreamweaver kullanıyorum, web tasarım konusunda bilgili misin peki?
VenomBey dedi: Ben kendim VS Code kullanıyorum eklentiler vesaire olsun çok işe yarıyor çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda dreamweaver kullanıyorum, web tasarım konusunda bilgili misin peki?