konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar üniversiteye yeni başladım, web tasarım ve kodlama bölümünü okuyorum. Bana derslerimde yardımcı olabilecek kaliteli bir Udemy kursu arıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar üniversiteye yeni başladım, web tasarım ve kodlama bölümünü okuyorum. Bana derslerimde yardımcı olabilecek kaliteli bir Udemy kursu arıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 Sıfırdan İleri Düzey Web Geliştirme (HTML, CSS, Javascript) HTML, CSS, Javascript, Bootstrap, JQuery konularını derinlemesine öğrenerek, profesyonel web sayfaları oluşturun! www.udemy.com
Sıfırdan İleri Düzey Web Geliştirme (HTML, CSS, Javascript) HTML, CSS, Javascript, Bootstrap, JQuery konularını derinlemesine öğrenerek, profesyonel web sayfaları oluşturun! www.udemy.com
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Buradan bakabilirsiniz. Satın aldım ve çok memnun kaldım. Parasına değer.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 2 Ekim 2023 #4 Eşref Bey dedi: Buradan bakabilirsiniz. Satın aldım ve çok memnun kaldım. Parasına değer. Genişletmek için tıkla... Evet bende attığınız kursu satın almıştım konuyu açtıktan sonra, güzel gidiyor şimdilik teşekkür ederim.
Eşref Bey dedi: Buradan bakabilirsiniz. Satın aldım ve çok memnun kaldım. Parasına değer. Genişletmek için tıkla... Evet bende attığınız kursu satın almıştım konuyu açtıktan sonra, güzel gidiyor şimdilik teşekkür ederim.