Web tasarım ve kodlama okunur mu?

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba, uzun zamandır hatta uzun yıllardır siber güvenlik ile ilgileniyorum. Sayısalım çok iyi değil ve açık öğretim ya da uzaktan öğretim istiyorum. Web tasarım ve kodlama okumaya değer bir bölüm mü? Sadece diploma için okumayı düşünüyorum. Zaman kaybı mı, yoksa okunur mu?

Zaten bu işlerle içli dışlı biriyseniz okurken öyle aman aman efor bile sarf etmezsiniz. 1-2 hafta sınavlara hazırlanıp mezun olursunuz diye düşünüyorum. Ama diploması ne kadar geçerli tartışılır. Aynı zamanda kaliteli bir kurs almak daha etkili bir CV oluşturmanıza sebep olabilir.

Çok kurs bitirdim.10 tane sertifikam vardır kayda değer yerlerden amacım sadece elimde bir diploma olsun o kadar.

Çok kurs bitirdim. 10 tane sertifikam vardır kayda değer yerlerden amacım sadece elimde bir diploma olsun o kadar.

O zaman olabilir hocam zaten dediğim gibi zor bir eğitimleri yok temel bilgiler verildiği için az çok hakimseniz sınavlara 1-2 hafta çalışıp bile geçersiniz.

O zaman olabilir hocam zaten dediğim gibi zor bir eğitimleri yok temel bilgiler verildiği için az çok hakimseniz sınavlara 1-2 hafta çalışıp bile geçersiniz.
Anladım teşekkür ederim.

2 yıllık ve açıköğretim bölümleri açıkcası yazılım sektöründe hiçbir anlamı olmayan diplomalar. DGS ile 4 yıllık yazılım bölümlerine tamamlayacaksan oku, aksi durumda zaman kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…