HzFalllen Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, sıfır bilgi ile bir kitap aldım ve ilk sayfalardayım ve index adında HTML dosyası oluşturdum, Kod şu şekilde. HTML:Panoya kopyala <html lang="TR"> <head> <title> web sitesi </title> </head> <body> Merhaba. </body> </html> Şeklinde, ama <html lang="TR"> kısmında "lang" yazısı kırmızı oluyor, kırmızı yanlış yaptığım anlamına geliyor sanırım ama sorun nedir veya neden böyle olur söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba, sıfır bilgi ile bir kitap aldım ve ilk sayfalardayım ve index adında HTML dosyası oluşturdum, Kod şu şekilde. HTML:Panoya kopyala <html lang="TR"> <head> <title> web sitesi </title> </head> <body> Merhaba. </body> </html> Şeklinde, ama <html lang="TR"> kısmında "lang" yazısı kırmızı oluyor, kırmızı yanlış yaptığım anlamına geliyor sanırım ama sorun nedir veya neden böyle olur söyler misiniz?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Küçük harflerle tr yazmayı dener misin?