H Helelehololo Hectopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 194 Makaleler 6 28 Ocak 2015 #31 HTML, Css ardından javascript, php/asp öğrenmeniz gerekecektir.
Rıza Şahin Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2015 #32 HTML ile başlaman gerekli, bunun yanında CSS zaten öğrenmen gerekecek denemeler yaparken.. Kursa başladığım vakitten kalan yardımcı olabilecek bir iki site, hazır kodlar içerir; W3Schools Online Web Tutorials HtmlDrive - Free Dhtml scripts,Jquery plugins,Javascript,CSS,CSS3,Html5 Library İnanılmaz hevesli şekilde başlamıştım kursa ama hem iş hem kurs bir arada yürütemediğim için bırakmak zorunda kalmıştım. Kurs hocam vermişti bu siteleri, umarım faydası dokunur sana..
HTML ile başlaman gerekli, bunun yanında CSS zaten öğrenmen gerekecek denemeler yaparken.. Kursa başladığım vakitten kalan yardımcı olabilecek bir iki site, hazır kodlar içerir; W3Schools Online Web Tutorials HtmlDrive - Free Dhtml scripts,Jquery plugins,Javascript,CSS,CSS3,Html5 Library İnanılmaz hevesli şekilde başlamıştım kursa ama hem iş hem kurs bir arada yürütemediğim için bırakmak zorunda kalmıştım. Kurs hocam vermişti bu siteleri, umarım faydası dokunur sana..
Onur Yüksel Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #33 Web tasarımın başı HTML, internette pek çok ders bulabilirsin