Web tasarıma yeni başlayanlar için öneriler

Eren Vuenx

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, web tasarım konusu bayağı ilgimi çeken bir konu fakat sıfırdan başlayacağımdan dolayı önerilerinize ihtiyacım var. WordPress'in birkaç eğitim videosunu kontrol ettiğimde domainli siteler üzerinden host ile eğitim veriyorlar. Şu an benim de bildiğiniz üzere domain'li bir sitem yok bana yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor, nereden başlamalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kursu fırsat bulduğumda satın alırım teşekkürler.Fakat bu kursu alana kadar kendimi nasıl geliştirebilirim.

Youtube'den Fehmi Uyar ve Web odası kanallarının videolarını izlemeni tavsiye ederim. Web odası kanalı çok detaylı anlatıyor, harika bir temel atabilirsin bu kanal ile. Fehmi Uyar'dan Javascript ve jQuery dersleri öğrenebilirsin. Tabi döküman okumak istersen de w3schools gibi sitelerden döküman okuyarak da kendini geliştirebilirsin, temelini sağlam atmak için bol bol kod yazmalısın. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…