grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 2 Mart 2019 #1 "images" klasöründe portfolyo için 100 civarı resim kullanıyorum. Bunların kalabalık etmemesi amacıyla: "images" klasörünün içerisine "portfolyo" diye ayrı bir klasör açıp bölsem sorun olur mu?
"images" klasöründe portfolyo için 100 civarı resim kullanıyorum. Bunların kalabalık etmemesi amacıyla: "images" klasörünün içerisine "portfolyo" diye ayrı bir klasör açıp bölsem sorun olur mu?
Kutad-gu Bilig Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 231 2 Mart 2019 #2 Resimler yüklenemiyebilir bu yüzden resimler bir daha yüklemen gerekebilir.
C Can Çeralp Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.228 Çözümler 17 2 Mart 2019 #3 Sitenizdeki, yeri değişen resimlerin "src" adreslerini de değiştirmeniz gerekir. Örneğin img src=images/resim.jpg olan bir kod; src=images/portfolyo/resim.jpg şeklinde yeniden düzenlenmek zorunda olur.
Sitenizdeki, yeri değişen resimlerin "src" adreslerini de değiştirmeniz gerekir. Örneğin img src=images/resim.jpg olan bir kod; src=images/portfolyo/resim.jpg şeklinde yeniden düzenlenmek zorunda olur.
grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 2 Mart 2019 #4 Arkadaşlar henüz siteyi açmadım, resimleri tanımlamadım daha başlangıçtayım. Sadece bu şekilde yaparsam bir sorun olur mu?
Arkadaşlar henüz siteyi açmadım, resimleri tanımlamadım daha başlangıçtayım. Sadece bu şekilde yaparsam bir sorun olur mu?
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #5 sorun olmaz..