Web tasarımı nasıl olmuş?

Elinize sağlık hocam bilgilendirici bir site olmuş başarılarınızın devamını dilerim ♥

Üzgünüm, siteye girdiğimde kendimi küçükken eve ilk internet alındığındaki gibi hissettim. Tasarımı çok sade ve eski duruyor.

genel olarak güzel ama responsive olarak hatalı duruyor ellerine sağlık

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-21-12-23-07-28_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 100
Elinize sağlık hocam bilgilendirici bir site olmuş başarılarınızın devamını dilerim ♥
Çok sağolun açık kaynaklı yazılımları desdeklemeye çalışıyorum.

genel olarak güzel ama responsive olarak hatalı duruyor ellerine sağlık
Aslında temamın tasarımını kendim yaptım ve bu tarz sıkıntılar çok oluyor

Tasarım olarak sınıfta kalmış bence. 2015 sitelerine benziyor.
Ama gayet faydalı bir site elinize sağlık.
Aslında tasarımın çok gösterişli olmasınıda istemiyorum bir yandan bilgi ağırlıklı olmasını düşünüyorum ama kararım değişebilir

Mükemmel olmuş. Emeğinize sağlık.
Mükemmel olmuş. Emeğinize sağlık.
Çok sağolun iyi yorumlarınız için hala veliştirmeye çalışıyorim.

Üzgünüm, siteye girdiğimde kendimi küçükken eve ilk internet alındığındaki gibi hissettim. Tasarımı çok sade ve eski duruyor.
Aslında o tarz eski siteleri çok severim ama tabi yıl itibari ile tasarım önemli

Açıkçası mükemmel . Sadece konulara girdiğimizde geri dönebilmemiz için bir buton koysanız güzel olabilir.
Evet ana sayfaya geri dönmekten mi bahsediyorsunuz ? Kesinlikle değerlendircem

Son düzenleme:
Açıkçası mükemmel . Sadece konulara girdiğimizde geri dönebilmemiz için bir buton koysanız güzel olabilir.
Evet ana sayfaya geri dönmekten mi bahsediyorsunuz ? Kesinlikle değerlendircem
Aslında tasarımı çok eski yapıp bilgi ağırlıklı bir site kurmaktı amacım fakat kararım değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…