Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #11 echo404 dedi: Teşekkürler hocam mtok bilmek istiyorsanız. Mtok mesleki liselerde mezun olan öğrencilere YKS de sunulan puanlardır. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum evet detaylara hakim değilim sadece. O sebeple yanlış bilgi aktarmak istemedim.
echo404 dedi: Teşekkürler hocam mtok bilmek istiyorsanız. Mtok mesleki liselerde mezun olan öğrencilere YKS de sunulan puanlardır. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum evet detaylara hakim değilim sadece. O sebeple yanlış bilgi aktarmak istemedim.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #12 Mikoshi dedi: Onu biliyorum evet detaylara hakim değilim sadece. O sebeple yanlış bilgi aktarmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Yinede teşekkürler hocam bir sorum oldumu sorarım
Mikoshi dedi: Onu biliyorum evet detaylara hakim değilim sadece. O sebeple yanlış bilgi aktarmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Yinede teşekkürler hocam bir sorum oldumu sorarım