B Batuhan46 Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar ne zoom'da ne Teams'de kameram çalışmıyor. Önünde bir klips var onun sayesinde görüntüyü kapatıyordum şimdi açınca kameradan görüntü alamıyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleme: 3 Ocak 2022
Arkadaşlar ne zoom'da ne Teams'de kameram çalışmıyor. Önünde bir klips var onun sayesinde görüntüyü kapatıyordum şimdi açınca kameradan görüntü alamıyorum. Yardım eder misiniz?
Çözüm B B Batuhan46 3 Ocak 2022 Linux Kaymak dedi: Anladım, aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Batuhan46 dedi: Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam driverlar güncellenince halloldu. 2006 driverları yüklüymüş.
Linux Kaymak dedi: Anladım, aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Batuhan46 dedi: Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam driverlar güncellenince halloldu. 2006 driverları yüklüymüş.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Ocak 2022 #2 Kablolarda bir uyuşmazlık olabilir, kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
KS KS B Batuhan46 Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #3 Linux Kaymak dedi: Kablolarda bir uyuşmazlık olabilir, kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar laptop. Entegre kamera var. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Kablolarda bir uyuşmazlık olabilir, kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar laptop. Entegre kamera var.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Ocak 2022 #4 Batuhan46 dedi: Hocam bilgisayar laptop. Entegre kamera var. Genişletmek için tıkla... Anladım, aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Batuhan46 dedi: Hocam bilgisayar laptop. Entegre kamera var. Genişletmek için tıkla... Anladım, aygıt yöneticisinde gözüküyor mu?
KS KS B Batuhan46 Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #5 Linux Kaymak dedi: Anladım, aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Batuhan46 dedi: Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam driverlar güncellenince halloldu. 2006 driverları yüklüymüş. Artı 0 Eksi Çözüm
Linux Kaymak dedi: Anladım, aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Batuhan46 dedi: Aygıt düzgün çalışıyor hocam. Işığı falan da yanıyor yanında beyaz nokta şeklinde ama kamera uygulamasını veya zoom'u açınca kilit fotoğrafı çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam driverlar güncellenince halloldu. 2006 driverları yüklüymüş.