Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 5 Ekim 2020 #21 @NickBulamadım :( uzun bir yolculuğa çıktı umarım
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 5 Ekim 2020 #22 Diyelim değil, niye öyleyim desin ki? Eline bir şey geçmez. Zaman ayırıp bilgi paylaşıyor, sonra adamın teki gelip sallıyor diyor. Siz paylaşın doğrusunu da görelim. Yok yani; merak ettim, bu nefretin kaynağı nedir?
Diyelim değil, niye öyleyim desin ki? Eline bir şey geçmez. Zaman ayırıp bilgi paylaşıyor, sonra adamın teki gelip sallıyor diyor. Siz paylaşın doğrusunu da görelim. Yok yani; merak ettim, bu nefretin kaynağı nedir?
RUSH B RUSH B Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 82 5 Ekim 2020 #23 Artık konuyu kilitlemenin vakti gelmedi mi moderatörler ha?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 5 Ekim 2020 #24 Alpha Centauri dedi: Diyelim değil, niye öyleyim desin ki? Eline bir şey geçmez. Zaman ayırıp bilgi paylaşıyor, sonra adamın teki gelip sallıyor diyor. Siz paylaşın doğrusunu da görelim. Yok yani; merak ettim, bu nefretin kaynağı nedir? Genişletmek için tıkla... Kıskançlık olarak düşünüyorum. RUSH B RUSH B dedi: Artık konuyu kilitlemenin vakti gelmedi mi moderatörler ha? Genişletmek için tıkla... Niye hocam ?
Alpha Centauri dedi: Diyelim değil, niye öyleyim desin ki? Eline bir şey geçmez. Zaman ayırıp bilgi paylaşıyor, sonra adamın teki gelip sallıyor diyor. Siz paylaşın doğrusunu da görelim. Yok yani; merak ettim, bu nefretin kaynağı nedir? Genişletmek için tıkla... Kıskançlık olarak düşünüyorum. RUSH B RUSH B dedi: Artık konuyu kilitlemenin vakti gelmedi mi moderatörler ha? Genişletmek için tıkla... Niye hocam ?
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 5 Ekim 2020 #25 @Webcam kullanan insan liste belli oldu mu?
RUSH B RUSH B Femtopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 82 5 Ekim 2020 #26 Webcam kullanan insan dedi: Kıskançlık olarak düşünüyorum. Niye hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır yani şimdi arkadaş tatile gidince konunun bir anlamı kalmıyor yanlış anlaşılmayın.
Webcam kullanan insan dedi: Kıskançlık olarak düşünüyorum. Niye hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır yani şimdi arkadaş tatile gidince konunun bir anlamı kalmıyor yanlış anlaşılmayın.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 5 Ekim 2020 #27 Arkasından konuşuyor gibi olduk arkadaş tatilden dönüşte cevaplar artık.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 5 Ekim 2020 #28 292941 dedi: @Webcam kullanan insan liste belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bir başka konuda hocam, durun RUSH B RUSH B dedi: Hayır yani şimdi arkadaş tatile gidince konunun bir anlamı kalmıyor yanlış anlaşılmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok ViooYa dedi: Arkasından konuşuyor gibi olduk arkadaş tatilden dönüşte cevaplar artık. Genişletmek için tıkla... Bence de hocam
292941 dedi: @Webcam kullanan insan liste belli oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bir başka konuda hocam, durun RUSH B RUSH B dedi: Hayır yani şimdi arkadaş tatile gidince konunun bir anlamı kalmıyor yanlış anlaşılmayın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok ViooYa dedi: Arkasından konuşuyor gibi olduk arkadaş tatilden dönüşte cevaplar artık. Genişletmek için tıkla... Bence de hocam
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #29 Kendisi sevdiğim bir insandır. Dünyanın en saçma sorusuna bile (ben sordum) cevap verdiği için gönlümde ayrı bir yeri vardır.
Kendisi sevdiğim bir insandır. Dünyanın en saçma sorusuna bile (ben sordum) cevap verdiği için gönlümde ayrı bir yeri vardır.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 5 Ekim 2020 #30 Asansör niyetine tatile gittim oynat bakalım.