Damlavirüs Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #1 İyi günler. Yayıncılığa başlamak istiyorum. Çok güzel bir masaüstü setupım var. Fiyat performans, iyi bir webcam almak istiyorum önerileriniz var mı?
İyi günler. Yayıncılığa başlamak istiyorum. Çok güzel bir masaüstü setupım var. Fiyat performans, iyi bir webcam almak istiyorum önerileriniz var mı?
Doom_Knight Femtopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 ucuz alacaksan nuroum V11i öneririm ama bütçem büyük diyorsan, Logitech Brio 4K Pro'yu öneririm
Damlavirüs Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2024 #3 Doom_Knight dedi: ucuz alacaksan nuroum V11i öneririm ama bütçem büyük diyorsan, Logitech Brio 4K Pro'yu öneririm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim baktım alırım herhalde bunu
Doom_Knight dedi: ucuz alacaksan nuroum V11i öneririm ama bütçem büyük diyorsan, Logitech Brio 4K Pro'yu öneririm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim baktım alırım herhalde bunu