Çözüldü Web'de gezerken monitör ekranında bozulmalar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shazz

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı: GTX 1650 Super. Ekran kartının en güncel Driver'ı yüklü, Experience'yi kurmadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun bu neden böyle oluyor? Yaklaşık 1 saat önce driver'ı sildim ve geri yükledim.
Monitörden kaynaklı bir sorun olsa oyunda da aynı sorun olur, videoya girince böyle oluyor.
Tarayıcı Brave.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorununuzun birçok sebebi olabilir. Öncelikle kabloda monitörde veya ekran kartında donanımsal bir arıza olmadığına emin olmalısınız. Sadece webde oluyorsa farklı bir tarayıcıda deneyin. GeForce Experience'da kurun NVIDIA ekran kartında olmazsa olmaz bir uygulama. Eğer her şeye rağmen sorun devam ediyorsa donanımları incelemekte fayda var.

Hocam çözdüm denetim masasında kenar yumuşatmaya zorla gibi bir ayar açıkmış kapattım düzeldi.
Sorununuzun birçok sebebi olabilir. Öncelikle kabloda monitörde veya ekran kartında donanımsal bir arıza olmadığına emin olmalısınız. Sadece webde oluyorsa farklı bir tarayıcıda deneyin. Geforce experince da kurun nvidia ekran kartında olmazsa olmaz bir uygulama. Eğer herşeye rağmen sorun devam ediyorsa donanımları incelemekte fayda var.

Sorununuzun birçok sebebi olabilir. Öncelikle kabloda monitörde veya ekran kartında donanımsal bir arıza olmadığına emin olmalısınız. Sadece webde oluyorsa farklı bir tarayıcıda deneyin. GeForce Experience'da kurun NVIDIA ekran kartında olmazsa olmaz bir uygulama. Eğer her şeye rağmen sorun devam ediyorsa donanımları incelemekte fayda var.

Hocam çözdüm denetim masasında kenar yumuşatmaya zorla gibi bir ayar açıkmış kapattım düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı