R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 W3schoolsdan domain aldım. Ücretsiz o domain de fotoğraf yayınladım test icin, interneten papağan fotosu idi. Sizce sorun olur mu yayınladığım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022
W3schoolsdan domain aldım. Ücretsiz o domain de fotoğraf yayınladım test icin, interneten papağan fotosu idi. Sizce sorun olur mu yayınladığım?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.701 Makaleler 2 Çözümler 14 15 Aralık 2022 #2 Adobe, Shutterstock gibi yerlerden alınmayıp Google görsellerden alındıysa pek sorun olmaz. Zamanında çünkü ders için birkaç resim kullanmıştım. Ayrıyeten GitHub için clone web site yaptım ama tedbir olarak eğitim amaçlı kullandığımı açıklamıştım.
Adobe, Shutterstock gibi yerlerden alınmayıp Google görsellerden alındıysa pek sorun olmaz. Zamanında çünkü ders için birkaç resim kullanmıştım. Ayrıyeten GitHub için clone web site yaptım ama tedbir olarak eğitim amaçlı kullandığımı açıklamıştım.