yagizdie1i Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Daha demin Microsoft 360 ile Edge'den slayt yaptım odev icin OneDrive ile indirdim fakat slayt boyle olarak geldi, bunu nasıl geçişleri ile birlikte gösteri slayt olarak indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
Daha demin Microsoft 360 ile Edge'den slayt yaptım odev icin OneDrive ile indirdim fakat slayt boyle olarak geldi, bunu nasıl geçişleri ile birlikte gösteri slayt olarak indirebilirim?
Bambi.w Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 Hocam üstte yer alan "Slayt Gösterisi" yerinden slayt yapabilirsin. Yani yeniden indirmene gerek yok. Artı 0 Eksi
Hocam üstte yer alan "Slayt Gösterisi" yerinden slayt yapabilirsin. Yani yeniden indirmene gerek yok.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.999 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 21 Şubat 2025 #3 Buradan ODP formatıyla çıkarabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS yagizdie1i Hectopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 Bambi.w dedi: Hocam üstte yer alan "slayt gösterisi" yerinden slayt yapabilirsin. Yani yeniden indirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam sağ olun. Blacksidemre dedi: Eki Görüntüle 2429454 Buradan odp formatıyla çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bambi.w dedi: Hocam üstte yer alan "slayt gösterisi" yerinden slayt yapabilirsin. Yani yeniden indirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam sağ olun. Blacksidemre dedi: Eki Görüntüle 2429454 Buradan odp formatıyla çıkarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam teşekkürler.