Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.964 Çözümler 6 Yer Pendik 29 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Xbox gamepad alacağım sıkıntı çıkar mı, yakın zamanda sipariş veren var mı?
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 29 Haziran 2022 #2 Adı bile dolandırıcı gibi duruyor.
ScoopsAhoy Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 Link atar mısınız bi?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 29 Haziran 2022 #4 Uzun yıllardır hem piyasada hem de Sosyal'de adını gördüğüm bir satıcı, ilgili firma ile alışveriş deneyimim olmadı ama sorun yaşayan da görmedim.
Uzun yıllardır hem piyasada hem de Sosyal'de adını gördüğüm bir satıcı, ilgili firma ile alışveriş deneyimim olmadı ama sorun yaşayan da görmedim.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 29 Haziran 2022 #5 Hocam illa Xbox gamepad mi istiyorsunuz? Amazonda SteelSeries bir gamepad şu an indirimde 600TL. Sadece gamepad istiyorsanız bence alınabilir.
Hocam illa Xbox gamepad mi istiyorsunuz? Amazonda SteelSeries bir gamepad şu an indirimde 600TL. Sadece gamepad istiyorsanız bence alınabilir.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.964 Çözümler 6 Yer Pendik 29 Haziran 2022 #6 Luciferss dedi: Hocam illa Xbox gamepad mi istiyorsunuz? Amazon'da SteelSeries bir gamepad şu an indirimde 600TL. Sadece gamepad istiyorsanız bence alınabilir. Genişletmek için tıkla... Evet sadece gamepad link atabilir misiniz? ScoopsAhoy dedi: Link atar mısınız bir? Genişletmek için tıkla... Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon / Gamepad / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com
Luciferss dedi: Hocam illa Xbox gamepad mi istiyorsunuz? Amazon'da SteelSeries bir gamepad şu an indirimde 600TL. Sadece gamepad istiyorsanız bence alınabilir. Genişletmek için tıkla... Evet sadece gamepad link atabilir misiniz? ScoopsAhoy dedi: Link atar mısınız bir? Genişletmek için tıkla... Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon / Gamepad / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 29 Haziran 2022 #7 Kaan Öner dedi: Evet sadece gamepad link atabilir misiniz? Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon / Gamepad / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım tükenmiş Kusura bakmayın kafanızı karıştırdım ama indirim çok iyi olduğundan paylaşmak istedim.
Kaan Öner dedi: Evet sadece gamepad link atabilir misiniz? Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon Microsoft Qau-00055 Xbox Wıreles Controller - Forza Horızon 5 Lımıted Edıtıon / Gamepad / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım tükenmiş Kusura bakmayın kafanızı karıştırdım ama indirim çok iyi olduğundan paylaşmak istedim.