Webdenal Güvenilir Mi?

• Konuyu başlatan Hdhdb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.750

Hdhdb

Hectopat
Daha fazla  
Arkafaşlar yakında bir sistem toplayacağım. Sizce Webdenal sitesi güvenlir midir? Tüm parçaları ordan alacağım. Hiç alışveriş yaptınız mı veya tanıdığınız biri alışveriş yaptı mı? Kuşkusuz güvenmeli miyim ?

Ben alışveriş yaptım. Güvenilir bir site güvenebilirsin. Para iadesi gibi şeyler mevcut. Piyasada bulabileceğin en ucuz fiyatlarda bu sitede.

Ben webdenal.com u 2 yıldır tanıyorum ama şirket 2004 yılından beri hizmette. facebook sayfasına baktığımızda 12 bin gibi bir beğenme sayısı mevcut diğer sosyal ağları da ciddi bir firma gibi kullanıyorlar ve site içi ürün yorumları da gayet olumlu ben bir kaç alışveriş yaptım ve bir yanlışlarını görmedim, para iade sistemleri de çalışıyor. Özetle güvenilir bir site.

3000 tl lik bir sistem toplayacağım herhangi bir sorun yaşamam yani. Kaç senelik bir geçmişi var bilginiz var mı ?
Güvenilir. Daha önce forumda alışveriş yapan çok oldu. Büyük sorunlar yaşadıklarını duymadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı