Oziii Kilopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Merhaba. Lenovo Ideapad 510 Laptop - 80SV00F8TX Laptop Bunu almak istiyorum. Webdenal güvenilir mi? 2500 TL civarında laptop sonra ah çekmek istemiyorum. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Havale ile ödeme yapacam. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Merhaba. Lenovo Ideapad 510 Laptop - 80SV00F8TX Laptop Bunu almak istiyorum. Webdenal güvenilir mi? 2500 TL civarında laptop sonra ah çekmek istemiyorum. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Havale ile ödeme yapacam.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 3 Mart 2017 #2 Güvenilir, alışverişlerimde hiçbir sorun olmadı. Diğerlerine göre biraz da ucuz olduğundan önerdiğim bir sitedir.
Güvenilir, alışverişlerimde hiçbir sorun olmadı. Diğerlerine göre biraz da ucuz olduğundan önerdiğim bir sitedir.
Oziii Kilopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #3 apesh1t dedi: Güvenilir, alışverişlerimde hiçbir sorun olmadı. Diğerlerine göre biraz da ucuz olduğundan önerdiğim bir sitedir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki o laptopu önerir misiniz?
apesh1t dedi: Güvenilir, alışverişlerimde hiçbir sorun olmadı. Diğerlerine göre biraz da ucuz olduğundan önerdiğim bir sitedir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki o laptopu önerir misiniz?