Y Yahya Çolakoğlu Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 16 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar Hyperx RAM almaya karar verdim fakat telefondan aradığımda evet, distribütör garantimiz var dedi ama bir de bu siteden alışveriş yapanlara sormak istedim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar Hyperx RAM almaya karar verdim fakat telefondan aradığımda evet, distribütör garantimiz var dedi ama bir de bu siteden alışveriş yapanlara sormak istedim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 16 Nisan 2018 #2 Bende RAM siparişi geçtim bana da aynı cevabı verdiler, gelince göreceğiz. Kingston RAM'ler ömür boyu garantili diye duymuştum.
Bende RAM siparişi geçtim bana da aynı cevabı verdiler, gelince göreceğiz. Kingston RAM'ler ömür boyu garantili diye duymuştum.
Y Yahya Çolakoğlu Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 16 Nisan 2018 #3 FalconPolat dedi: Bende RAM siparişi geçtim bana da aynı cevabı verdiler, gelince göreceğiz. Kingston RAM'ler ömür boyu garantili diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam 1-2 hafta sonra sana tekrar bu soruyu hatırlatayım.
FalconPolat dedi: Bende RAM siparişi geçtim bana da aynı cevabı verdiler, gelince göreceğiz. Kingston RAM'ler ömür boyu garantili diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam 1-2 hafta sonra sana tekrar bu soruyu hatırlatayım.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 16 Nisan 2018 #4 Yahya Çolakoğlu dedi: Tamamdır hocam 1-2 hafta sonra sana tekrar bu soruyu hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde yazarım ben çarşamba gelecek büyük ihtimal.
Yahya Çolakoğlu dedi: Tamamdır hocam 1-2 hafta sonra sana tekrar bu soruyu hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde yazarım ben çarşamba gelecek büyük ihtimal.
Y Yahya Çolakoğlu Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 16 Nisan 2018 #5 FalconPolat dedi: Geldiğinde yazarım ben çarşamba gelecek büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
FalconPolat dedi: Geldiğinde yazarım ben çarşamba gelecek büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.639 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Nisan 2018 #6 Yahya Çolakoğlu dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Ürün geldi, oldukça iyi paketlenmiş. Garanti kağıdında ömür boyu olduğu yazıyor.
Yahya Çolakoğlu dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Ürün geldi, oldukça iyi paketlenmiş. Garanti kağıdında ömür boyu olduğu yazıyor.
Y Yahya Çolakoğlu Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 19 Nisan 2018 #7 FalconPolat dedi: Ürün geldi, oldukça iyi paketlenmiş. Garanti kağıdında ömür boyu olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum
FalconPolat dedi: Ürün geldi, oldukça iyi paketlenmiş. Garanti kağıdında ömür boyu olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum