samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 24 Ekim 2020 #1 Aranızda Webmaster var mı? Profesyonel olarak aramıyorum sadece başlangıç seviyesi olsa bile yeter eğer varsa Discord'tan konuşursak iyi olur.
Aranızda Webmaster var mı? Profesyonel olarak aramıyorum sadece başlangıç seviyesi olsa bile yeter eğer varsa Discord'tan konuşursak iyi olur.
felicrutter Megapat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 24 Ekim 2020 #2 Webmaster değilim ama olma yolunda ilerleyen biriyim. Çok aktif olamasamda Discord'dan soru sormak için ekleyebilirsin: felicrutter#6098
Webmaster değilim ama olma yolunda ilerleyen biriyim. Çok aktif olamasamda Discord'dan soru sormak için ekleyebilirsin: felicrutter#6098
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 24 Ekim 2020 #3 samet4747 dedi: Aranızda Webmaster var mı? Profesyonel olarak aramıyorum sadece başlangıç seviyesi olsa bile yeter eğer varsa Discord'tan konuşursak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Konu neydi hocam? Back-end tarafındayım ama yardımcı olabilirim.
samet4747 dedi: Aranızda Webmaster var mı? Profesyonel olarak aramıyorum sadece başlangıç seviyesi olsa bile yeter eğer varsa Discord'tan konuşursak iyi olur. Genişletmek için tıkla... Konu neydi hocam? Back-end tarafındayım ama yardımcı olabilirim.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 24 Ekim 2020 #4 Apusystem dedi: Konu neydi hocam? Back-end tarafındayım ama yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sitem için birini arıyorumda onun için
Apusystem dedi: Konu neydi hocam? Back-end tarafındayım ama yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sitem için birini arıyorumda onun için
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 24 Ekim 2020 #5 samet4747 dedi: Sitem için birini arıyorumda onun için Genişletmek için tıkla... Hali hazırda siteniz var mı ? Link atar mısınız?
samet4747 dedi: Sitem için birini arıyorumda onun için Genişletmek için tıkla... Hali hazırda siteniz var mı ? Link atar mısınız?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 24 Ekim 2020 #6 Apusystem dedi: Hali hazırda siteniz var mı ? Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Seaser Media | Her zaman en doğrusu Seaser Media 23.09.2020 tarihinde kurulmuştur. Vizyonu ise doğru, özgür, tarafsız ve en güncel haberleri yayımlamaktır. www.seasermedia.com
Apusystem dedi: Hali hazırda siteniz var mı ? Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Seaser Media | Her zaman en doğrusu Seaser Media 23.09.2020 tarihinde kurulmuştur. Vizyonu ise doğru, özgür, tarafsız ve en güncel haberleri yayımlamaktır. www.seasermedia.com