Webmoney ile Steam'dan Oyun Almak ?

Makaleler
3
Arkadaşlar Uğurhan Çavuş'a özel mesaj atmaya çalıştım ama sürekli hata verdi.

Bu yüzden konu açmak zorunda kaldım.

Şimdi Uğurhan'ın bu konusunu https://www.technopat.net/forum/aksiyon-first-person-shooter/12925-steam-mobil-odeme-rehberi.html vermeyin. Oradan o yolu kaldırdı.

Ama Youtube'den bakıyorum. Adamlar çatır çatır Webmoney yoluyla oyun alıyorlar. :)

Bu yüzden bilen varsa ya da Uğurhan Çavuş bu yolu tekrar yazar mısın?

Bu yol ile ilgili;

1. Hangi operatör lazım?

2. Bu yolda sadece Steam için para ödüyoruz. Ödeme için başka para alınıyor mu?

3. Acil cevap.

Merhabalar geçte olsa bildiğim kadarı ile cevap vermek isterim. Belki bundan sonra okuyanlar için yardımı olur. Öncelikle Steam'den oyun alırken WebMoney ile ödeme yapabilirsiniz evet. Bunun için WebMoney Online Ödeme Sistemlerinin sitesine gidip kayıt oluşturunuz. Daha sonra infotr@wmtransfer.com adresine bir mail atarak üyeliginizin aktifleşmesini istediğinizi belirtiniz.

Üyeliğiniz aktifleştikten sonra WebMoney cüzdanınıza para yüklemeniz gerekmektedir. Bunun için benim bildiğim 2 yöntem bulunmakta:

TurkPay fatura ödeme merkezlerinin ATMlerinden WebMoney yükleyebilirsiniz. Kendileri ile kontağa geçip size yakın olan ATM'yi sorabilirsiniz.

Ya da direkt olarak sitelerinden talep oluşturup size verilen kodu açıklamalara yazarak banka hesaplarına direkt olarak havale yapabilirsiniz.

Para yüklemeyi yaptıktan sonra Steam hesabınıza giriniz. Steam'den almak istediğiniz ürünü seçiniz ve ödeme yöntemlerinden WebMoney'i tercih ediniz. Daha sonra karşınıza çıkan ekranda gerekli bilgileri girip onaylayınız. Böylece para WebMoney hesabınızdan Steam'e aktarılır ve ürün alımınız anında gerçekleşir.

Ek sorularınızı belirttiğim mail adresine yöneltebilirsiniz. Türkçe destek veriyorlar.

Umarım yararlı olabilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı