frustrated Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, WebMoney üzerinden alışveriş yapmak istiyorum. Ininal kart ile yapacağım. Guvenli mi? Nasıl alışveriş yapabilirim, anlatabilir misiniz?( Kısa ve öz olursa çok sevinirim.) Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2021
Arkadaşlar, WebMoney üzerinden alışveriş yapmak istiyorum. Ininal kart ile yapacağım. Guvenli mi? Nasıl alışveriş yapabilirim, anlatabilir misiniz?( Kısa ve öz olursa çok sevinirim.) Şimdiden teşekkürler.
M muzaffer kavcı Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 hocam bu webmoney konusunda yrdıma ihiyacım var. paramı çekemiyorum siz işleyişi biliyormusunuz acaba
hocam bu webmoney konusunda yrdıma ihiyacım var. paramı çekemiyorum siz işleyişi biliyormusunuz acaba
frustrated Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #3 muzaffer kavcı dedi: hocam bu webmoney konusunda yrdıma ihiyacım var. paramı çekemiyorum siz işleyişi biliyormusunuz acaba Genişletmek için tıkla... Yok,maalesef
muzaffer kavcı dedi: hocam bu webmoney konusunda yrdıma ihiyacım var. paramı çekemiyorum siz işleyişi biliyormusunuz acaba Genişletmek için tıkla... Yok,maalesef