Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 8 Temmuz 2018 #1 Şu an WebOS kullanıyorum ve internette ciddi kasmalar var. Android daha iyi gibi geliyor ama size de bir danışayım dedim.
Şu an WebOS kullanıyorum ve internette ciddi kasmalar var. Android daha iyi gibi geliyor ama size de bir danışayım dedim.
Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #2 WebOS çok daha kullanışlı bir işletim sistemi fakat uygulama sayısı inanılmaz derecede az ve tarayıcısı çok kötü. Hangi WebOS sürümünü kullanıyorsun?
WebOS çok daha kullanışlı bir işletim sistemi fakat uygulama sayısı inanılmaz derecede az ve tarayıcısı çok kötü. Hangi WebOS sürümünü kullanıyorsun?
Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 8 Temmuz 2018 #3 Dostum hiçbir bilgim yok, bu konuda oldukça cahilim. Güncelleme bildirimi gelmedi, belki o yüzden kasma yaşıyorumdur.
Dostum hiçbir bilgim yok, bu konuda oldukça cahilim. Güncelleme bildirimi gelmedi, belki o yüzden kasma yaşıyorumdur.