Webriva güvenilir mi?

Fiyatlar gayet uygun gözüküyor eğer problem yaşamazsanız alıp da bilgilendirirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1924860

Bu fiyatlar çok düşük. 32 GB RAM, 12 çekirdek 200 TL. Peki nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Güvenilir mi?

32 GB RAM'ın fiyatı yanlışlıkla öyle yazılmış diyebiliyorum.

Bu tarz sitelerin bazıları, Webriva'yi bilmiyorum, bir sürü sanal kart açıp Azure'dan 100 dolarlık kredi ile kullanıyorlar.
Söylediğiniz şey kurumsal olmayan firmalar için geçerlidir. Azure'nin veya Amazon'un Türkiye'de datacenteri olmadığına göre Türkiye lokasyon sanal sunucu hizmetleri veren firmalar ya bayi veya kendi makinesine sahip firmadır.

Sana kim yanlış yazıldığını söyledi? Oyun sunucusu sayfasına bak. Sen yanlış sayfaya girmişsin.

Tavrın hoş değil, sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Belirteyim ki, 200 TL'ye 32 GB RAM satılmaz, satılsa bile sana hiç kimse 32 GB RAM tanımlamaz. Anca VPS olur.

Ben kendilerinden 2 adet 16 GB aldım, her gün sunucu kesilir, verdikleri IP'ler blackliste girer WhatsApp'dan destek alamazsınız mesajlarınıza bakmazlar bile bence hiç bulaşmayın.

Son düzenleme:
Çok şükür İlgili firma'dan 32 GB Nested aldık. 4 gündür çok iyiyiz 0 kesinti ve teslimatı 20 dakikada gerçekleştirdi ilgili firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…