Webriva güvenilir mi?

Eki Görüntüle 1926961
32 GB RAM'ın fiyatı yanlışlıkla öyle yazılmış diyebiliyorum.

Söylediğiniz şey kurumsal olmayan firmalar için geçerlidir. Azure'nin veya Amazon'un Türkiye'de datacenteri olmadığına göre Türkiye lokasyon sanal sunucu hizmetleri veren firmalar ya bayi veya kendi makinesine sahip firmadır.

Kendim orayı kullanıyorum sorun yaşamadım uzun zamandır. Bakalım penDC veri merkezine geçiş yaptılar sorun yaşanacak mı?

Hayırlı olsun. Lokasyon PenDC'mi?

Lokasyon DGN idi ama sonradan penDC geçtiler. Muhtemelen gelen zamlar onlara fazla geldi.

Son 1 aydır cPanel sunucumu kendilerinden VDS alıp orada barındırıyorum. Fiyatları konuda ilettiğinize göre biraz artmış lakin hala piyasaya göre çok uygun diye tercih ettim. Sunucum şu an DGN lokasyonda muhtemelen PenDC üzerinden taşımayı yaptılar. Ortalama 1 aydır bir kesinti yaşamıyorum tekrar bir şans verilebilir.

Son 1 aydır cPanel sunucumu kendilerinden VDS alıp orada barındırıyorum. Fiyatları konuda ilettiğinize göre biraz artmış lakin hala piyasaya göre çok uygun diye tercih ettim. Sunucum şu an DGN lokasyonda muhtemelen PenDC üzerinden taşımayı yaptılar. Ortalama 1 aydır bir kesinti yaşamıyorum tekrar bir şans verilebilir.
Hocam burada müşteri ayakları yapmayı bırakın. Orada yönetici yetkiniz bulunuyor. Kendi firmanızı övmeyin

Hocam burada müşteri ayakları yapmayı bırakın. Orada yönetici yetkiniz bulunuyor. Kendi firmanızı övmeyin
Firmayla ortalama 3 aylık bir süreçte fiziksel sunucu alımı yapıyoruz. Ortalama yetkili olduğum süre 1 - 2 ayı buluyor lakin yetkili olmam bu konuda konuşamayacağım anlamına gelmiyor maalesef. İlk aylarda PenDC tarafında memnun değildik günlük olarak hat problemleri olduğundan. Son 1 aydır DGN üzerinden hizmet veriyoruz ve bu noktada memnunuz. Aşağıda UPTIME değerlerini bırakıyorum.
20 Ocak ve itibariyle:
1707329496767.jpeg

Forum reklam yuvasına döndü. Üstteki xglobal de kendi firması olan beş para etmez Brolve'yi önerip duruyor. Buraya bir el atılması lazım.
Reklamlık bir durum yok aynı konu aynı içerik 5 den fazla forumda aynı şekilde açılmış. Belli ki başka bir amaç söz konusu. Burada sorunu olmayan bir hizmetimizin kötülenmesine müsaade edemeyiz.

Firmayla ortalama 3 aylık bir süreçte fiziksel sunucu alımı yapıyoruz. Ortalama yetkili olduğum süre 1 - 2 ayı buluyor lakin yetkili olmam bu konuda konuşamayacağım anlamına gelmiyor maalesef. İlk aylarda PenDC tarafında memnun değildik günlük olarak hat problemleri olduğundan. Son 1 aydır DGN üzerinden hizmet veriyoruz ve bu noktada memnunuz. Aşağıda UPTIME değerlerini bırakıyorum.
20 Ocak ve itibariyle:
Eki Görüntüle 2110073

Reklamlık bir durum yok aynı konu aynı içerik 5 den fazla forumda aynı şekilde açılmış. Belli ki başka bir amaç söz konusu. Burada sorunu olmayan bir hizmetimizin kötülenmesine müsaade edemeyiz.
Hocam yukarıda neden o zaman yok cpanel yok vds cart curt hizmet alıyormuş gibi konuşuyorsun. Bilmemezlik ayakları çekip yukarıda yok muhtelemen PenDC üzerinden taşıma yaptılar falan yazıyorsun. Sen oranın yetkilisisin ne olup bittiğinden haberin yok mu? Müşteri vibe veriyorsun burada ben sana yetkiliysen yazma demiyorum zaten

20 Ocak ve itibariyle:
Şu mesajınızla gerçekten acemi olduğunuzu kanıtlamışsınız. 10 yıldır bu sektördeyim benim diyen bütün şirketlere elim değmiştir fakat bugüne kadar 17 günlük uptime mevzusuyla övünen bi firma/firma çalışanı görmedim. Benim kendi sunucumun 40 küsür günlük uptime'ı var? Göstersenize 6 aylık kayıtları, göstersenize 12 aylık kayıtları?

Şu mesajınızla gerçekten acemi olduğunuzu kanıtlamışsınız. 10 yıldır bu sektördeyim benim diyen bütün şirketlere elim değmiştir fakat bugüne kadar 17 günlük uptime mevzusuyla övünen bi firma/firma çalışanı görmedim. Benim kendi sunucumun 40 küsür günlük uptime'ı var? Göstersenize 6 aylık kayıtları, göstersenize 12 aylık kayıtları?
Size herhangi bir kanıt sunma zorunluluğumuz yoktur, tercih müşterilerimize kalmıştır. Uptime'ın 17 gün olduğunu da belirtmedim ayrıca, muhtemel gece kesinti ve bakımları olabilmektedir ki 10 senedir sektördeyseniz bunları da hesaba katarak bu mesajı yazdığınızı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı