Webroot SecureAnywhere yazılımı nasıldır ?

MUSA ÇELİK

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yazılım nasıldır zararı var mı ? Önerir misiniz Garanti Bankası online işlemelere girdiğimde bu yazılımı banka müşterisi olduğum için ücretsiz 1 yıllık lisans mı ne veriyorlarmış araştırmalarım sonucu buna ulaştım ve kurdum siz ne dersiniz ? Kaldırayım mı kullandınız mı daha önce ?

Adsız.png

Webroot eski yapısını tamamiyle değiştirdi. Prevx firması ile anlaşıp tamamiyle o firmanın teknolojisi ve veritabanını kullanmaya başladılar. Çok başarılı dğeil ama hafif bir yazılımdır, sistemi zorlamaz. Kullanabilirsiniz fakat belli aralıklarla başka alternatif güvenlik yazılımları ile de sisteminizi taratın derim.

Ben de Garanti müşterisiyim. Hiç yoksan iyidir, ben de kurayım. Webroot 97'de kurulmuş köklü bir firmadır.

Recep abi Eset Smart security var lisanslı bunun da kalmasını önerir misin ?

Garanti müşterisi olduğumuz zaman bir bilgisayarımıza kurmuştuk. Biraz kullandık. Norton aldığımız için kaldırdık.

Bir sıkıntı ile karşılaştınız mı ? Önerir misiniz Eset Smart security var lisanslı bunun da kalmasını önerir misin ?

Webroot eski yapısını tamamiyle değiştirdi. Prevx firması ile anlaşıp tamamiyle o firmanın teknolojisi ve veritabanını kullanmaya başladılar. Çok başarılı dğeil ama hafif bir yazılımdır, sistemi zorlamaz. Kullanabilirsiniz fakat belli aralıklarla başka alternatif güvenlik yazılımları ile de sisteminizi taratın derim.

İlginiz ve verdiğiniz bilgi için teşekkürler .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı