Hisokaa Kilopat Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2016 #1 Kardeşim Websense Endpoint Programını kaldırmam için yardımcı olabilir misin? Kaldırmaya çalıştığımda şifre istiyor. İnternete giremiyorum. @THE_MILLER Son düzenleme: 6 Ekim 2016
Kardeşim Websense Endpoint Programını kaldırmam için yardımcı olabilir misin? Kaldırmaya çalıştığımda şifre istiyor. İnternete giremiyorum. @THE_MILLER
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ekim 2016 #2 Hisokaa dedi: Kardeşim Websense Endpoint Programını kaldırmam için yardımcı olabilir misin? Kaldırmaya çalıştığımda şifre istiyor. İnternete giremiyorum. @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Nerede çalışıyorsan onlara söyleyin. Bu şekilde bir destek vermeyiz. Boşuna şifre konulmuyor boşuna AV kurulmuyor.
Hisokaa dedi: Kardeşim Websense Endpoint Programını kaldırmam için yardımcı olabilir misin? Kaldırmaya çalıştığımda şifre istiyor. İnternete giremiyorum. @THE_MILLER Genişletmek için tıkla... Nerede çalışıyorsan onlara söyleyin. Bu şekilde bir destek vermeyiz. Boşuna şifre konulmuyor boşuna AV kurulmuyor.