Websitemi aileme göstermeli miyim?

Yağızımsı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz
Animasyon yüklediğim bir websitem var, onu aileme göstermeli miyim? Çünkü boş işlerle uğraşma vb. şeyler söyleyebilirler. (Linki paylaşmıyorum çünkü reklam olur ve bu yayınlanmaz.)

Animasyon yüklediğim bir websitem var, onu aileme göstermeli miyim? Çünkü boş işlerle uğraşma vb. şeyler söyleyebilirler. (Linki paylaşmıyorum çünkü reklam olur ve bu yayınlanmaz.)
Ailen benimki gibi ise siteyi terör örgütlerinin karışacağını ve hayatın boyunca borç ödeyeceğini söyleyebilirler biraz projeni ilerletip göstermelisin.

BEn ailemle paylaştığımda zerre ilgilenmediler.
Bu da moralimi bozdu.

Onlardan pek birşey bekleme. Anlamazlar askine vakitni boşa harcama falan derler.

Sen kendin gibi insanlar bulup onlarla paylaş.

Nasıl bir ailenin olduğu önemli

Nasıl bir ailenin olduğu önemli
Aslında bana E-Ticaret yaparsam yardım edeceklerini, böyle siteler kurarsam sitenin büyüyüp para basacağını vb. söylüyorlar ama animasyonlar biraz dandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…