eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 7 Mayıs 2025 #1 Instagram'da geziniyordum. Ana sayfama bir haber düştü sahte oldugunu bilerek tıkladım. Adamlar isim vermeyim reklam olmasın Türkiye'deki büyük bir haber sitesinin koplamıslar. Hiçbir şeye tıklamadım. Bir şey olur mu? (Kaspersky indiriyorum)
Instagram'da geziniyordum. Ana sayfama bir haber düştü sahte oldugunu bilerek tıkladım. Adamlar isim vermeyim reklam olmasın Türkiye'deki büyük bir haber sitesinin koplamıslar. Hiçbir şeye tıklamadım. Bir şey olur mu? (Kaspersky indiriyorum)
KS KS eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 7 Mayıs 2025 #11 Egemen 07 dedi: Çıkış yapmana gerek yok gittiyse gitmiştir bile, PC sıfırlamak istersen daha iyi olur bir format USB'si hazırlayıp. Ama Kaspersky'da işe yarar. Genişletmek için tıkla... Steam'de cok bir şey olmaz aslında mobil guard falan var giriş yapmak için onay gerek falan ama yine de Allah korusun. Artı 0 Eksi
Egemen 07 dedi: Çıkış yapmana gerek yok gittiyse gitmiştir bile, PC sıfırlamak istersen daha iyi olur bir format USB'si hazırlayıp. Ama Kaspersky'da işe yarar. Genişletmek için tıkla... Steam'de cok bir şey olmaz aslında mobil guard falan var giriş yapmak için onay gerek falan ama yine de Allah korusun.
Egemen 07 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Konya/Meram Daha fazla Sistem Özellikleri Tulpar T5 V23.3.2 CPU: i5-12450H 8C/12T GPU: RTX4060 8GB 128BIT RAM: 32GB DDR4 3200MHz SSD: 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 7 Mayıs 2025 #12 eymencaliskan39 dedi: Steam'de cok bir şey olmaz aslında mobil guard falan var giriş yapmak için onay gerek falan ama yine de Allah korusun. Genişletmek için tıkla... Mobil Guardı saniyeler içinde tokatlıyorlar hiç güvenmeyin. Bizzat yaşadım Artı 0 Eksi
eymencaliskan39 dedi: Steam'de cok bir şey olmaz aslında mobil guard falan var giriş yapmak için onay gerek falan ama yine de Allah korusun. Genişletmek için tıkla... Mobil Guardı saniyeler içinde tokatlıyorlar hiç güvenmeyin. Bizzat yaşadım
KS KS eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 7 Mayıs 2025 #13 Egemen 07 dedi: Mobil Guardı saniyeler içinde tokatlıyorlar hiç güvenmeyin. Bizzat yaşadım Genişletmek için tıkla... Eyvah hocam korkutmayın beni neredeyse tüm güvenlik önlemlerini yaptım Artı 0 Eksi
Egemen 07 dedi: Mobil Guardı saniyeler içinde tokatlıyorlar hiç güvenmeyin. Bizzat yaşadım Genişletmek için tıkla... Eyvah hocam korkutmayın beni neredeyse tüm güvenlik önlemlerini yaptım