PushToShift Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 11 Kasım 2019 #1 Çift SSD yapıp anakartı 4 RAM'li yapınca alınır mı?
vol3 Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2019 #2 hocam hdd yerine ekstra ssd almanın faydası oluyor mu
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.334 Makaleler 4 Çözümler 10 11 Kasım 2019 #3 Alınır neden alınmasın. Ben 1 ay önce almıştım. Motor için iki hafta kullanıp satmıştım gerçi ama beni hiç üzmedi ve memnun kaldım.
Alınır neden alınmasın. Ben 1 ay önce almıştım. Motor için iki hafta kullanıp satmıştım gerçi ama beni hiç üzmedi ve memnun kaldım.
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 11 Kasım 2019 #4 vol3 dedi: hocam hdd yerine ekstra ssd almanın faydası oluyor mu Genişletmek için tıkla... HDD dönemi artık yavaş yavaş kapanmaya başladı.Herkez SSD koyuyor hazır PC`lere.SSD almanın faydası tabiki de çok SSD HDD`den 10 kat daha olması lazım tabi bu M.2 değil SATA SSD`ler.Yani SSD HDD`den çok daha iyi.
vol3 dedi: hocam hdd yerine ekstra ssd almanın faydası oluyor mu Genişletmek için tıkla... HDD dönemi artık yavaş yavaş kapanmaya başladı.Herkez SSD koyuyor hazır PC`lere.SSD almanın faydası tabiki de çok SSD HDD`den 10 kat daha olması lazım tabi bu M.2 değil SATA SSD`ler.Yani SSD HDD`den çok daha iyi.