Webtekno Gold sisteme overclock yapmamı önerir misiniz?

Gerek yok. İşlemcide turbo boost açarsınız bios ayarlarından. Kendisi ihtiyacı olduğunda overclock yapar. Bende yakın zamanda battle bronze alacağım.
Güncel oyunları ultrada zaten 100 fps altında zaten oynatmıyor. Gerek yok.

Oyun için yapacaksan overclock yapman bu sistemin oyun performansına etki etmeyecek. Anakart modelin de overclock için ideal değil.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 4000 TL'yi geçmeyecek bir sistem öneriniz var mı peki? Bundan daha iyi performans verecek ve LoL, Pubg, R6S, Gta V tarzı oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek bir sistem istiyorum da.

Gerek yok. İşlemcide turbo boost açarsınız bios ayarlarından. Kendisi ihtiyacı olduğunda overclock yapar. Bende yakın zamanda battle bronze alacağım.
Güncel oyunları ultrada zaten 100 fps altında zaten oynatmıyor. Gerek yok.
Battle serisindeki ekran kartları GİGABYTE olması lazım bi ara ZOTAC ile değiştirmişlerdi stok yok diye.GİGABYTE RTX 2060 ısınır mı? diye araştırmıştım bi kaç kişi ısınır demiş ama kasanın hava silkülasyonu iyi olacağından pek ısınacağını zannetmiyorum.

Battle serisindeki ekran kartları GİGABYTE olması lazım bi ara ZOTAC ile değiştirmişlerdi stok yok diye.GİGABYTE RTX 2060 ısınır mı? diye araştırmıştım bi kaç kişi ısınır demiş ama kasanın hava silkülasyonu iyi olacağından pek ısınacağını zannetmiyorum.
Evet bir ara zotac oldu ama gıgabyte döndüler. Sıkıntı yok ısınmadan yana. Zaten fazla geç kalmadan almaya çalışacağım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. 4000 TL'yi geçmeyecek bir sistem öneriniz var mı peki? Bundan daha iyi performans verecek ve LoL, Pubg, R6S, Gta V tarzı oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek bir sistem istiyorum da.

SSD değiştirirsen o sistemden daha performanslı bir sisteme sahip olursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı