B Bedirhan2004 Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #11 emaarist dedi: Soğutucu olarak ne kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... stock cspu soğutucu 3 ön 1 egzoz fan Kayra Cem dedi: İşlemcimi ısınıyor ekran kartı mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum BalikŞuşişi dedi: Kasanın önü cam gördüğüm kadarıyla. Çıkarıp deneyebilir misiniz? Bir de ekran kartına undervolt yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... undervolt ne bilmiyom ön cam çıkmıyor yada ben bilmiyorum sadece altında küçük bir delikten hava alıyor BalikŞuşişi dedi: Kasanın önü cam gördüğüm kadarıyla. Çıkarıp deneyebilir misiniz? Bir de ekran kartına undervolt yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... undervolt ne bilmiyom ön cam çıkmıyor yada ben bilmiyorum sadece altında küçük bir delikten hava alıyor Pirateinthesky dedi: Kasanızdan dolayı olma ihtimali çok yüksek. Sahip olduğunuz Gamepower kasa ön panelden hava almıyor. Isı sorunu olacak mı diye ön paneli ve yan paneli açıp bir deneyin. Genişletmek için tıkla... yan paneli tamamen değilde kenardan 3 cm açtım birde öyle deniyeceğim
emaarist dedi: Soğutucu olarak ne kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... stock cspu soğutucu 3 ön 1 egzoz fan Kayra Cem dedi: İşlemcimi ısınıyor ekran kartı mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum BalikŞuşişi dedi: Kasanın önü cam gördüğüm kadarıyla. Çıkarıp deneyebilir misiniz? Bir de ekran kartına undervolt yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... undervolt ne bilmiyom ön cam çıkmıyor yada ben bilmiyorum sadece altında küçük bir delikten hava alıyor BalikŞuşişi dedi: Kasanın önü cam gördüğüm kadarıyla. Çıkarıp deneyebilir misiniz? Bir de ekran kartına undervolt yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... undervolt ne bilmiyom ön cam çıkmıyor yada ben bilmiyorum sadece altında küçük bir delikten hava alıyor Pirateinthesky dedi: Kasanızdan dolayı olma ihtimali çok yüksek. Sahip olduğunuz Gamepower kasa ön panelden hava almıyor. Isı sorunu olacak mı diye ön paneli ve yan paneli açıp bir deneyin. Genişletmek için tıkla... yan paneli tamamen değilde kenardan 3 cm açtım birde öyle deniyeceğim
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mayıs 2020 #12 Bedirhan2004 dedi: Stock CPU soğutucu, 3 ön ve 1 egzoz fan. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanın. Ayarlar kısmından İzleme'ye girin ve sıcaklık programını açarsanız oyunlarda anlık işlemci, ekran kartı gibi parçaların sıcaklıklarını görebilirsiniz.
Bedirhan2004 dedi: Stock CPU soğutucu, 3 ön ve 1 egzoz fan. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner kullanın. Ayarlar kısmından İzleme'ye girin ve sıcaklık programını açarsanız oyunlarda anlık işlemci, ekran kartı gibi parçaların sıcaklıklarını görebilirsiniz.
B Bedirhan2004 Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #13 yani sorun çözüldü gibi kasadan büyük ihtimal