Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar selamlar. Hazır sistem olarak bir PC almak istiyorum. Fakat PC'de kararsız kaldım. Ekran kartı ve bulunan işlemci beni ne kadar götürür? Ve yayın yapabilir miyim? PC: Superior Bronze [webtekno] | R5 2600X GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com (Bu arada 8 GB olan RAM'i 16 yapacağım. Ona göre yorum yapın lütfen)
Arkadaşlar selamlar. Hazır sistem olarak bir PC almak istiyorum. Fakat PC'de kararsız kaldım. Ekran kartı ve bulunan işlemci beni ne kadar götürür? Ve yayın yapabilir miyim? PC: Superior Bronze [webtekno] | R5 2600X GTX 1650 Super 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com (Bu arada 8 GB olan RAM'i 16 yapacağım. Ona göre yorum yapın lütfen)
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 10 Eylül 2020 #2 SSD kronik sorunlu, PSU bomba, ekran kartı tek fanlı büyük ihtimal ısınır.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 10 Eylül 2020 #3 PSU yılın C4 patlayıcısı. O PSU ile sistemini yok edebilirsin. O PSU'yu değiştir.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #4 Peki bu fiyatlarda yayın ve küçük çaplı oyunlar yapmak için bir PC önerebilir misin?
E esnar Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 10 Eylül 2020 #5 Xredstyle dedi: Peki bu fiyatlarda yayın ve küçük çaplı oyunlar yapmak için bir PC önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Toplama sistem mi parça parça mı?
Xredstyle dedi: Peki bu fiyatlarda yayın ve küçük çaplı oyunlar yapmak için bir PC önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Toplama sistem mi parça parça mı?
G Gofrett Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 41 10 Eylül 2020 #6 Alınır fakat PSU ve SSD değiştirirsen.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #7 esnar dedi: Toplama sistem mi parça parça mı? Genişletmek için tıkla... Toplama olsa iyi olur. Gofrett dedi: Alınır fakat PSU ve SSD değiştirirsen. Genişletmek için tıkla... Donanımdan pek anlamam yazılımdan anlıyorum sadece:d.PSU olarak ne önerebilirsin?
esnar dedi: Toplama sistem mi parça parça mı? Genişletmek için tıkla... Toplama olsa iyi olur. Gofrett dedi: Alınır fakat PSU ve SSD değiştirirsen. Genişletmek için tıkla... Donanımdan pek anlamam yazılımdan anlıyorum sadece:d.PSU olarak ne önerebilirsin?
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 10 Eylül 2020 #8 Xredstyle dedi: Toplama olsa iyi olur. PSU olarak ne önerebilirsin? Genişletmek için tıkla... High Power, Corsair, Thermaltake, Sharkoon, Cooler Master, FSP gibi markalar PSU konusunda güvenilirdir.
Xredstyle dedi: Toplama olsa iyi olur. PSU olarak ne önerebilirsin? Genişletmek için tıkla... High Power, Corsair, Thermaltake, Sharkoon, Cooler Master, FSP gibi markalar PSU konusunda güvenilirdir.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #9 FurkanAk19 dedi: High Power, Corsair, Thermaltake, Sharkoon, Cooler Master, FSP gibi markalar PSU konusunda güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... PSU'yu değiştirirsem bana yayın yaptırır değil mi? Yeni çıkan oyunları en azından medium ayarlarda oynatır mı? FurkanAk19 dedi: High Power, Corsair, Thermaltake, Sharkoon, Cooler Master, FSP gibi markalar PSU konusunda güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu modeli seçtim: Cooler Master Elite V3 MPW-6001-acabn1 600W
FurkanAk19 dedi: High Power, Corsair, Thermaltake, Sharkoon, Cooler Master, FSP gibi markalar PSU konusunda güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... PSU'yu değiştirirsem bana yayın yaptırır değil mi? Yeni çıkan oyunları en azından medium ayarlarda oynatır mı? FurkanAk19 dedi: High Power, Corsair, Thermaltake, Sharkoon, Cooler Master, FSP gibi markalar PSU konusunda güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu modeli seçtim: Cooler Master Elite V3 MPW-6001-acabn1 600W
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 10 Eylül 2020 #10 Xredstyle dedi: PSU'yu değiştirirsem bana yayın yaptırır değil mi? Yeni çıkan oyunları en azından medium ayarlarda oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Edit: Yanlış anlamışım, medium ayarlarda çoğu oyunu oynayabilirsiniz bence, hafif oyunların yayınını da yapabilirsiniz.
Xredstyle dedi: PSU'yu değiştirirsem bana yayın yaptırır değil mi? Yeni çıkan oyunları en azından medium ayarlarda oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Edit: Yanlış anlamışım, medium ayarlarda çoğu oyunu oynayabilirsiniz bence, hafif oyunların yayınını da yapabilirsiniz.