Webtekno Superios Bronze alınır mı?

Sistem güzel ama o sistemde de kullanılan PSU saatli bomba giib ne zaman patlayacağı belli değil. Aynı konu sahibi arkadaşın ilk mesajındaki Gamepower PSU gibi. Ayrıca DADG2 stokta yok.
Max 2 haftaya DADG2 alıcam çok mu sıkıntı?

Sistem güzel ama o sistemde de kullanılan PSU saatli bomba giib ne zaman patlayacağı belli değil. Aynı konu sahibi arkadaşın ilk mesajındaki Gamepower PSU gibi. Ayrıca DADG2 stokta yok.
Hayde alıcaktım o sistemi şaka maka kalkmış stoktan

Bu sistemi babama yutturmam uzun zaman alıcak zaten karne döneminde alıcak, takdir getir alayım dedi garantilemişim gibi oldu inşallah ikinci dönem yine iyi geçer ve dediğiniz kasayı alma fırsatı bulurum. Tavsiyeniz için teşekkürler. Bir sorum daha var lg monitör yerine 200 tl daha verip 144hz monitör mü alsam cevaplarsan sevinirim

@Berkayu67 5 ay sonrası için şimdiden tavsiye istemek doğru değil. O zamana kadar fiyatlar değişir, yeni kampanyalar ve yeni sistem bileşenleri çıkar. Benim önerdiğim sistem, sizin bütçenize uygun şuanda alınabilecek en mantıklı sistemdir.

İncele ;

Abicim sen kendin toplayıp bana gösterebilir misin monitör dahil maks 4300 olsun. Olmaz diyorsan da canın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…