WebView kullanmadan mobil uygulama nasıl yapılır?

NeutroNSB

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Elektronik
WebView kullanmadan mobil uygulama nasıl yapılır? Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Hangi platform için yapacaksınız? YouTube'a Android için "Android uygulama geliştirme" veya iOS için "Swift ile uygulama geliştirme" yazabilirsiniz. Birçok eğitim videosu var.

Anlatmak istediğim şey; Tarayıcı uygulaması değil de .json tabanlı bi uygulama. Tam olarak anlatamıyorum kusura bakmayın.
Yani uygulama webview ile yapılmaz. Yapılacak uygulama internet sitesi gösterecekse webview modülü kullanılır. Android Studio IDE kullanabilirsiniz. Daha detaylı olursanız daha iyi bilgi verebiliriz.

Hangi platform için yapacaksınız? YouTube'a Android için "Android uygulama geliştirme" veya iOS için "Swift ile uygulama geliştirme" yazabilirsiniz. Birçok eğitim videosu var.
Android için bir web sitesinin uygulamasını yapmak istiyorum webView yapınca tarayıcı olarak gözüküyor uygulama buda beni rahatsız ediyor.

Android için bir web sitesinin uygulamasını yapmak istiyorum webView yapınca tarayıcı olarak gözüküyor uygulama buda beni rahatsız ediyor.
Yani anlattığınızdan yola çıkarak bu belki yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…