Ekin Bey Picopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 195 Yer Gide Gide Bir Söğüde Dayandım 7 Haziran 2021 #11 Tamam, anlattığınız şeyden 2 sey cikiyor. Simdi anladım. Ben diğeri sandim. Buyrun: WebView: Stop from opening links in browser and keep in app So I'm very new to Java and I'm using webview in my android app to show my responsive site page. I realize I should develop a dedicated app but I'm just not that good yet. That being said, when stackoverflow.com Bu tarayıcıdan açılmasını engeller.
Tamam, anlattığınız şeyden 2 sey cikiyor. Simdi anladım. Ben diğeri sandim. Buyrun: WebView: Stop from opening links in browser and keep in app So I'm very new to Java and I'm using webview in my android app to show my responsive site page. I realize I should develop a dedicated app but I'm just not that good yet. That being said, when stackoverflow.com Bu tarayıcıdan açılmasını engeller.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 7 Haziran 2021 #12 Hangi dil ile yazıyorsunuz? Java mı yoksa Flutter veya React gibi bir dil ile mi?
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 7 Haziran 2021 #13 eax dedi: Hangi dil ile yazıyorsunuz? Java mı yoksa Flutter veya React gibi bir dil ile mi? Genişletmek için tıkla... Java.
eax dedi: Hangi dil ile yazıyorsunuz? Java mı yoksa Flutter veya React gibi bir dil ile mi? Genişletmek için tıkla... Java.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 7 Haziran 2021 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda 57.saniyeden itibaren yazılan kodu eklemeyi deneyin. Harici tarayıcıda değil uygulamada açmasını sağlayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda 57.saniyeden itibaren yazılan kodu eklemeyi deneyin. Harici tarayıcıda değil uygulamada açmasını sağlayacak.