Y yaaaazgat Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Windows 11 kullanıyorum, WebView2 kuruyorum, görev yöneticisinde çalışmıyor. Normalde de WebView2 çalışmadığı için Xbox Ultimate çalışmıyor. Acil yardım lazım. Dosya Ekleri Adsız.png 102,4 KB · Görüntüleme: 19 ı.png 145,7 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2025
Windows 11 kullanıyorum, WebView2 kuruyorum, görev yöneticisinde çalışmıyor. Normalde de WebView2 çalışmadığı için Xbox Ultimate çalışmıyor. Acil yardım lazım.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.279 Makaleler 2 Çözümler 1.515 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #2 Programı Revo Uninstaller ile kaldırıp Xbox uygulamasını sıfırlayın, şu linkten tekrar yükleyin yönetici olarak çalıştırıp. Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer developer.microsoft.com Artı 0 Eksi
Programı Revo Uninstaller ile kaldırıp Xbox uygulamasını sıfırlayın, şu linkten tekrar yükleyin yönetici olarak çalıştırıp. Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer developer.microsoft.com
KS KS Y yaaaazgat Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Programı Revo Uninstaller ile kaldırıp Xbox uygulamasını sıfırlayın, şu linkten tekrar yükleyin yönetici olarak çalıştırıp. Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer developer.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim döneceğim. Mustafa.Kaan dedi: Programı Revo Uninstaller ile kaldırıp Xbox uygulamasını sıfırlayın, şu linkten tekrar yükleyin yönetici olarak çalıştırıp. Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer developer.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hiç görünmüyor bile. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Programı Revo Uninstaller ile kaldırıp Xbox uygulamasını sıfırlayın, şu linkten tekrar yükleyin yönetici olarak çalıştırıp. Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer developer.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim döneceğim. Mustafa.Kaan dedi: Programı Revo Uninstaller ile kaldırıp Xbox uygulamasını sıfırlayın, şu linkten tekrar yükleyin yönetici olarak çalıştırıp. Microsoft Edge WebView2 | Microsoft Edge Developer developer.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hiç görünmüyor bile.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.279 Makaleler 2 Çözümler 1.515 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 Program şu anda yüklü mü gözükmüyor? Öyleyse direkt Xbox uygulamasını sıfırlayıp dediğimi indirip kurun. Artı 0 Eksi
Program şu anda yüklü mü gözükmüyor? Öyleyse direkt Xbox uygulamasını sıfırlayıp dediğimi indirip kurun.
KS KS Y yaaaazgat Zeptopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Program şu anda yüklü mü gözükmüyor? Öyleyse direkt Xbox uygulamasını sıfırlayıp dediğimi indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Program şu anda yüklü mü gözükmüyor? Öyleyse direkt Xbox uygulamasını sıfırlayıp dediğimi indirip kurun. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.