XreanYoutubeTR Yoctopat Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:20 #11 Mehmetkayice dedi: Muhtemelen 4 ay var. Ticari amaçlı kullandığım için daha yeni kurdum. Referans olan kişi eşimin abisi o ise 10 senelik diye hemen kayıt olmuştum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yine de yardımın için teşekkür ederim, iyi geceler dilerim.
Mehmetkayice dedi: Muhtemelen 4 ay var. Ticari amaçlı kullandığım için daha yeni kurdum. Referans olan kişi eşimin abisi o ise 10 senelik diye hemen kayıt olmuştum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, yine de yardımın için teşekkür ederim, iyi geceler dilerim.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.112 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 22:22 #12 XreanYoutubeTR dedi: Tamamdır, yine de yardımın için teşekkür ederim, iyi geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağolun iyi akşamlar.
XreanYoutubeTR dedi: Tamamdır, yine de yardımın için teşekkür ederim, iyi geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağolun iyi akşamlar.