WeChat hesap açma

• Konuyu başlatan tec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 9.458

tec

Hectopat
Daha fazla  
WeChat'ten hesap açmaya çalışıyorum her şey tamam ama sürekli son adımda stabil olmayan ağ veya bilinmeyen cihaz ortami diye hata veriyor. 5 GHz Wi-Fi'ya bağlanmayı ve LTE'ye bağlanıp denedim aynı sonuç.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240604_190324_WeChat.jpg
    Screenshot_20240604_190324_WeChat.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 1.498
Hocam sorun büyük ihtimal uygulamadan kaynaklı. Veyahut VPN ile deneyebilirsiniz. Ayrıca görselde telefon numarası gözüküyor, gözünüzden kaçmış olabilir. Eğer şahsi numaranız ise burası herkese açık bir forum. Numarayı kırpsanız iyi olur :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda oyundan bahsedilsede hesap sorunsuz şekilde açılıyor deneyebilirsiniz.

Hocam sorun büyük ihtimal uygulamadan kaynaklı. Veyahut VPN ile deneyebilirsiniz. Ayrıca görselde telefon numarası gözüküyor, gözünüzden kaçmış olabilir. Eğer şahsi numaranız ise burası herkese açık bir forum. Numarayı kırpsanız iyi olur :)

Teşekkürler fark etmemişim Kaspersky VPN ile denemiştim ama olamamiştı. Kaspersky'dan dolayıdır dedim modeme kurdum aynı sonuç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda oyundan bahsedilsede hesap sorunsuz şekilde açılıyor deneyebilirsiniz.

Ne yazık ki burada QR kodu atlıyor ve artık o yöntem calismiyor aynı anda benim problemim o değil bende ağ sıkıntısı var.

Son düzenleme:
Play Store'dan Hong Kong VPN indirdim, VPN ile Hong Kong'a bağlanıp sonra mobil numara ile kayıt ol seçeneğine bastım. Bilgileri doldurduktan sonra kod attı birkaç kez kabul etmedi ama sonrasında giriş oldu. Bir de öyle deneyin isterseniz.

Aynı sorunu yaşıyorum. Stabil olmayan ağ veya bilinmeyen cihaz ortamı hatası. VPN ile deniyorum, başka bir cihazdan deniyorum ama düzelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı