WeChat hesap oluşturmak için QR kod istiyor

Efe_umut

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Super
Amd Ryzen 5 5600X
32 GB Ram
1Tb M2 Ssd
1Tb Ssd
WeChat için hesap oluşturmaya çalışıyorum ama benden QR okutmamı istiyor. Yakında tanıdığım yok. Buradan birini bulma umudu ile yazıyorum 🥲
Yardımcı olabilecek varsa buradan yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden ben de bu tarz bir sorun yaşadım. iPhone kullanıyordum. Neyse, bir gün annemin numarasından denemek istedim, belki olur diye düşündüm. Onun telefonundan denedim ve bir anda hesap açıldı. Sonra kendi numaramı da deneyeyim dedim. Bir baktım ki, yıllarca açamadığım hesap Vivo telefonda açılmıştı. Size önerim, imkanınız varsa farklı bir cihazda denemenizdir.

Eskiden ben de bu tarz bir sorun yaşadım. iPhone kullanıyordum. Neyse, bir gün annemin numarasından denemek istedim, belki olur diye düşündüm. Onun telefonundan denedim ve bir anda hesap açıldı. Sonra kendi numaramı da deneyeyim dedim. Bir baktım ki, yıllarca açamadığım hesap Vivo telefonda açılmıştı. Size önerim, imkanınız varsa farklı bir cihazda denemenizdir.
Bir deneme yaptıktan sonra dönüceğim
Ama bir sorum var o cihazda kaybolduktan sonra benden kullandığım cihazda giriş yapmak için birşey ister mi? Tekrar QR ile uğraşmam gerekirmi giriş için?

Bir deneme yaptıktan sonra dönüceğim
Ama bir sorum var o cihazda kaybolduktan sonra benden kullandığım cihazda giriş yapmak için birşey ister mi? Tekrar QR ile uğraşmam gerekirmi giriş için?
İstiyor diye biliyorum 🥲

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı