MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 19 Eylül 2024 #1 Başlıkta yazdığım gibi referans ekleme hakkına sahip olan biri var mı?
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 19 Eylül 2024 #2 Hocam WeChat kullanıyorum fakat bu referans olayı ne tam olarak? Uygulamaya hesap açma veya girmek için mi?
Hocam WeChat kullanıyorum fakat bu referans olayı ne tam olarak? Uygulamaya hesap açma veya girmek için mi?
Samimetri Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 Valorant mobile testi için bana da lazım.
MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 19 Eylül 2024 #4 806691 dedi: Hocam WeChat kullanıyorum fakat bu referans olayı ne tam olarak? Uygulamaya hesap açma veya girmek için mi? Genişletmek için tıkla... Evet hesap açarken qr kod istiyor yardımcı olur musun?
806691 dedi: Hocam WeChat kullanıyorum fakat bu referans olayı ne tam olarak? Uygulamaya hesap açma veya girmek için mi? Genişletmek için tıkla... Evet hesap açarken qr kod istiyor yardımcı olur musun?
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 19 Eylül 2024 #5 MirMir91 dedi: Evet hesap açarken QR kod istiyor yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam bende sadece arkadaş eklemek icin QR var, bu referans hakkında hiçbir fikrim yok kusura bakmayın.
MirMir91 dedi: Evet hesap açarken QR kod istiyor yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam bende sadece arkadaş eklemek icin QR var, bu referans hakkında hiçbir fikrim yok kusura bakmayın.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #6 Samimetri dedi: Valorant Mobile testi için bana da lazım. Genişletmek için tıkla... Valorant mobil çıktıysa saklamayın hocam biz de yükleyelim .
Samimetri dedi: Valorant Mobile testi için bana da lazım. Genişletmek için tıkla... Valorant mobil çıktıysa saklamayın hocam biz de yükleyelim .
Samimetri Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #7 Ahmsef dedi: Valorant mobil çıktıysa saklamayın hocam biz de yükleyelim . Genişletmek için tıkla... QQ veya We Chat istiyor
Ahmsef dedi: Valorant mobil çıktıysa saklamayın hocam biz de yükleyelim . Genişletmek için tıkla... QQ veya We Chat istiyor
MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 19 Eylül 2024 #8 806691 dedi: Hocam bende sadece arkadaş eklemek icin QR var, bu referans hakkında hiçbir fikrim yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ekteki fotoğraftan ekleyebilir misiniz rica etsem. En azından denerseniz sevinirim. Dosya Ekleri eno9eib.jpg 61,5 KB · Görüntüleme: 36
806691 dedi: Hocam bende sadece arkadaş eklemek icin QR var, bu referans hakkında hiçbir fikrim yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ekteki fotoğraftan ekleyebilir misiniz rica etsem. En azından denerseniz sevinirim.
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 19 Eylül 2024 #9 MirMir91 dedi: Hocam ekteki fotoğraftan ekleyebilir misiniz rica etsem. En azından denerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam, diyorum ki size referans hakkında fikrim yok QR kısmında arkadaş kodu çıkıyor sadece, referans falan yazmıyor. 806691 dedi: Hocam, diyorum ki size referans hakkında fikrim yok QR kısmında arkadaş kodu çıkıyor sadece, referans falan yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hani baktım dolaştım bütün menulerden.
MirMir91 dedi: Hocam ekteki fotoğraftan ekleyebilir misiniz rica etsem. En azından denerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam, diyorum ki size referans hakkında fikrim yok QR kısmında arkadaş kodu çıkıyor sadece, referans falan yazmıyor. 806691 dedi: Hocam, diyorum ki size referans hakkında fikrim yok QR kısmında arkadaş kodu çıkıyor sadece, referans falan yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hani baktım dolaştım bütün menulerden.
MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 19 Eylül 2024 #10 806691 dedi: Hocam, diyorum ki size referans hakkında fikrim yok QR kısmında arkadaş kodu çıkıyor sadece, referans falan yazmıyor. Hani baktım dolaştım bütün menulerden. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdaki menü tuşunda tara dedikten sonra QR kodu seçerseniz oluyordu sanırım önce de kullanıyordum bu platformu fakat telefon numaramı değiştirdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi.
806691 dedi: Hocam, diyorum ki size referans hakkında fikrim yok QR kısmında arkadaş kodu çıkıyor sadece, referans falan yazmıyor. Hani baktım dolaştım bütün menulerden. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıdaki menü tuşunda tara dedikten sonra QR kodu seçerseniz oluyordu sanırım önce de kullanıyordum bu platformu fakat telefon numaramı değiştirdim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi.