ozzyvizard Yoctopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Öncelikle selamlar, kayıt olurken bir türlü olamıyorum. Cloud oyun uygulaması için kullanacağım. QR kod diye saçma bir olay var. Yardımcı olacak bir arkadaş çıkar mı bu konu hakkında?
Öncelikle selamlar, kayıt olurken bir türlü olamıyorum. Cloud oyun uygulaması için kullanacağım. QR kod diye saçma bir olay var. Yardımcı olacak bir arkadaş çıkar mı bu konu hakkında?
Eridem Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf dash f15/i7 12650h/rtx3060/16gb ram/144hz ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2025 #2 Hocam kredi kartıyla girişte QR kod istemiyor diye biliyorum ben öyle girdim ama. Artı 0 Eksi
kuzu19 Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5 24 Ocak 2025 #3 Eridem dedi: Hocam kredi kartıyla girişte QR kod istemiyor diye biliyorum ben öyle girdim ama. Genişletmek için tıkla... Ben denedim papara kartla olmuyor Artı 0 Eksi
Eridem dedi: Hocam kredi kartıyla girişte QR kod istemiyor diye biliyorum ben öyle girdim ama. Genişletmek için tıkla... Ben denedim papara kartla olmuyor