Çözüldü WeChat nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
WeChat nedir? Ne işe yarar?

Çözüm
WeChat, Çin merkezli Tencent tarafından geliştirilen çok amaçlı bir mobil uygulamadır.
WeChat, sosyal medya, ödeme sistemi ve günlük hayatı kolaylaştıran pek çok servisi tek çatı altında toplayan bir "süper uygulama"dır.

Buyurun anlattılar.

WeChat, Çin merkezli Tencent tarafından geliştirilen çok amaçlı bir mobil uygulamadır.
WeChat, sosyal medya, ödeme sistemi ve günlük hayatı kolaylaştıran pek çok servisi tek çatı altında toplayan bir "süper uygulama"dır.

Çözüm
Teşekkürler cevaplar için.

WeChat nedir? Ne işe yarar?

Konuya cevap veren kişilerin üstüne eklemek istiyorum ayrıca Çin de ki oyunları WeChat sayesinde oynayabiliyosun. Mesela Brawl Stars Çin sürümü Tencent tarafından geliştiriliyor WeChat hesabın varsa oynayabiliyosun ve diğer oyunlar içinde.

@Arkserhat, bayağı kapsamlı bir uygulama o hâlde.

Hocam Çin devletinin bütün verileri kontrol ettiği, işlediği yönünde ciddi bilgiler mevcut.
Ben uzak durdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@anektoda, uygulamayı kullanmayacağım da sadece ne işe yaradığını merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…