Sebur Decapat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 35 23 Şubat 2021 #1 Öncelikle merhaba WeChat referans olabilecek biri lazım. Yardim edebilir mi çok acil? Teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_2021-02-22-22-10-37-284_com.tencent.mm.jpg 62,1 KB · Görüntüleme: 169
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.521 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #2 Sebur dedi: Öncelikle merhaba WeChat referans olabilecek biri lazım. Yardim edebilir mi çok acil? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam QR kodunuzun süresi dolmuş. Tekrar atabilirseniz yardımcı olabilirim. Zamanında Çin'e gitmiştim . Tekrar kaydolmanız gerekiyormuş sanırım.
Sebur dedi: Öncelikle merhaba WeChat referans olabilecek biri lazım. Yardim edebilir mi çok acil? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam QR kodunuzun süresi dolmuş. Tekrar atabilirseniz yardımcı olabilirim. Zamanında Çin'e gitmiştim . Tekrar kaydolmanız gerekiyormuş sanırım.
m2kilinc Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 airsword19 dedi: Hocam QR kodunuzun süresi dolmuş. Tekrar atabilirseniz yardımcı olabilirim. Zamanında Çin'e gitmiştim . Tekrar kaydolmanız gerekiyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Ustam, bana da lazım ya.
airsword19 dedi: Hocam QR kodunuzun süresi dolmuş. Tekrar atabilirseniz yardımcı olabilirim. Zamanında Çin'e gitmiştim . Tekrar kaydolmanız gerekiyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Ustam, bana da lazım ya.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.521 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #4 m2kilinc dedi: Ustam, bana da lazım ya. Genişletmek için tıkla... Atın hocam buraya.
m2kilinc Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #5 Gönderdim sağolasın taratınca bu ekran direk geçecek mi anlamadım tam o kısmı Dosya Ekleri Screenshot_2021-02-23-13-21-21-905_com.tencent.mm.jpg 66,3 KB · Görüntüleme: 93
Bayx01 Kilopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 24 3 Nisan 2021 #6 Bana da kodu tarayacak birisi yardım ederse çok makbule geçer valla
M mertox2 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #7 airsword19 dedi: Hocam QR kodunuzun süresi dolmuş. Tekrar atabilirseniz yardımcı olabilirim. Zamanında Çin'e gitmiştim . Tekrar kaydolmanız gerekiyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bana da referans olabilir misiniz acaba?
airsword19 dedi: Hocam QR kodunuzun süresi dolmuş. Tekrar atabilirseniz yardımcı olabilirim. Zamanında Çin'e gitmiştim . Tekrar kaydolmanız gerekiyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam bana da referans olabilir misiniz acaba?
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.521 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #8 mertox2 dedi: Merhaba hocam bana da referans olabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Atın hocam QR kodunuzu. Ama bazılarına süresi doldu diyor yapabilirsem yardımcı olurum atın.
mertox2 dedi: Merhaba hocam bana da referans olabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Atın hocam QR kodunuzu. Ama bazılarına süresi doldu diyor yapabilirsem yardımcı olurum atın.
M mertox2 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #9 airsword19 dedi: Atın hocam QR kodunuzu. Ama bazılarına süresi doldu diyor yapabilirsem yardımcı olurum atın. Genişletmek için tıkla... Budur hocam sanırsam dün veya ondan önceki günden beri yüklü uygulama şimdi girip yeniden üye ol deyip ss çektim. Çok teşekkür ederim
airsword19 dedi: Atın hocam QR kodunuzu. Ama bazılarına süresi doldu diyor yapabilirsem yardımcı olurum atın. Genişletmek için tıkla... Budur hocam sanırsam dün veya ondan önceki günden beri yüklü uygulama şimdi girip yeniden üye ol deyip ss çektim. Çok teşekkür ederim
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.521 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #10 Hocam sanırım direkt aynı dakikada taramam gerekiyor. Süresi doldu diyor böyle olunca yine.